Butiksinredning

Fix it Display AB har specialiserade på att ta fram unik inredning som lyfter fram er produkt i butiken.

Vi specialanpassar och skräddarsyr displayen enligt ert önskemål. Displayen/inredningen kan fås i olika materialkombinationer såsom t.e.x metall - trä - plast - papp o.s.v. Vi erhåller komplett produkt med reklam om så önskas.

Vi utför även monteringsanvisningar på den framtagna inredningen eller på någon inredning ni har idag. Vi har gedigen bakgrund inom att skapa en unik display för er produkt, mångårig erfarenhet att tillverka och disponera produkter i butiken.
                           
 

Få en färdig planritning på din butik med butiksinredning

Helt utan kostnad! En planritning ger dig en bra överblick på hur din butik kommer se ut och vad du får plats med. Fix it display hjälper dig att planera din butik genom att göra en planritning med dina önskemål på butiksinredning. Vi ser till att du får en komplett offert med varje artikel så du enkelt kan beställa din butiksinredning.
 
 
Vi hjälper dig med allt som butiksbelysning, golv, spårpanel och butiksinredning, kampanjställ, displayställ, produktställ, butiksställ.Fix it display:s styrka är att vi kan erbjuda flexibla unik butiksinredning lösningar, vi har även spårpanelsväggar med ett stort sortiment av olika tillbehör i metall och acryl.
 
 
Fix it display – butikslösningar för detaljhandeln Fix it display:s kärnkompetens är butikslösningar för detaljhandeln. Vår omfattande expertis består av allt från butiksdesign, utveckling av nya butikskoncept. Detta kombinerat med vår mångåriga erfarenhet och specialkompetens gör Fix it display till en stark partner inom butikslösningar, som kan hjälpa dig att skapa en väldefinierad profil, ökad försäljning och ökad flexibilitet i din butik.
 
 
Hos oss på Fix it display kan du alltid för vänta dig bra service. Med våra produkter och vår kompetens ser vi till att butiken blir säljande och genom rätt exponering skapar vi tillsammans lönsamhet för dig.
Utifrån vad du är i behov av kan vi med vårt breda sortiment ta fram standardlösningar eller specialanpassade koncept av butiksinredning. Inget projekt är för stort eller för litet för oss.
 
 
Nu erbjuder Fix it display även att du kan du vara med och designa ditt kampanjställ, displayställ, produktställ, butiksställ online ihop med våra designers. Se ert ställ växa fram ihop med era produkter och loggotype. Tveka inte att kontakta oss...
Fix it Display AB
Kyrkvägen 28
330 31 Kulltorp
Sweden
Telefon: +46 (0)70 - 264 49 96